Foto: Zasnežené Košice vašimi očami

KOŠICE – Utorková snehová nádielka premenila mesto na zimnú rozprávku. Miestni obyvatelia zdieľajú fotografie zasnežených ulíc, parkov a pamiatok, ktoré dokazujú, že aj obyčajný deň môže priniesť nečakanú krásu. Tento článok s fotogalériou od Košičanov vám ukáže, ako vyzerajú Košice pod bielou perinou.

Dom-sv-Alzbety Pohľad na košickú zimnú rozprávku očami fotografa. Foto: FB Peter Košik

Včerajšie sneženie v Košiciach prinieslo radosť najmä deťom, ktoré si užívali zimné radovánky, zatiaľ čo dospelí riešili dopravné komplikácie. Podľa zistení našej redakcie a reakcií na sociálnych sieťach hlavné cesty sú už čiastočne upratané vďaka intenzívnej zimnej údržbe, no vedľajšie ulice a chodníky boli kameňom úrazu, meškali aj spoje MHD. Teploty okolo nuly však naznačujú, že sneh sa začína pomaly topiť, čo by malo situáciu postupne zlepšovať.


Atentát na premiéra Róberta Fica bol spočiatku klasifikovaný ako pokus o úkladnú vraždu. Prekvalifikovanie atentátu na teroristický útok zo strany prokuratúry bolo pomerne prekvapivé pre chýbajúci motív, na čo nedávno upozornil aj Najvyšší súd SR.…
Prejsť na článok