Máte krásny stromček či jedinečnú výzdobu? Pochváľte sa ňou

Po dlhom a náročnom roku sme sa konečne dočkali času Vianoc. Redakcia Žilinského Štandardu prežíva tento sviatok spoločne so svojimi čitateľmi. Preto sme dávame výzvu, aby ste nám poslali svoj vyzdobený vianočný stromček, prípadne vyzdobené izby.

christmas-tree-and-rustic-fireplace-in-a-cozy-home-bradley-hebdon Ilustračný obrázok. Foto: FineArt

Čas Vianoc nám každoročne skrášľujú nielen naši blížni, ale aj ozdobený stromček, ktorý sa na čas stane živým srdcom domácnosti. V Žilinskom Štandarde veríme, že ste si s výzdobou svojho stromčeka dali tohto roku mimoriadne záležať, aby jeho svetlo a jas nahradili starosti a obavy z celého roka.

Máte doma živý, či umelý stromček? Stojí v obývačke, alebo ste tento rok zvolili netradičné miesto? Podeľte sa s nami v komentároch o fotografiu vášho stromčeka či špeciálnej vianočnej dekorácie. Nikdy neviete, kedy sa vaša domácnosť môže stať inšpiráciou a potešením pre cudzie oko.

Vaše fotografie, priania a vianočné príbehy môžete posielať aj na emailovú adresu: [email protected]. Tie najzaujímavejšie a najkrajšie zverejníme po Štedrom dni 25. decembra. Už teraz sa tešíme na vaše fotografie. V správe uveďte svoje krstné meno a mesto odkiaľ pochádzate.