VIDEO: Tisíc účastníkov a 24 hodín nonstop korčuľovačky

KOŠICE – V dňoch 28. – 29. decembra sa v #Magentalife Športovo-zábavnom areáli na Alejovej 2H odohral už štvrtý ročník NONSTOP korčuľovania. Táto obľúbená zimná aktivita privítala takmer 1 000 účastníkov, ktorí si mohli vychutnať neobmedzené korčuľovanie na ľadovej ploche úplne zadarmo.

korculovanie Takto vyzeral štvrtý ročník Nonstop korčuľovania na ľade. Zdroj: Mestská časť Košice-Juh

Podujatie podporované mestskými časťami Košíc a rôznymi sponzormi ponúklo účastníkom nielen skvelú zábavu na ľade, ale aj príjemné občerstvenie. Ako pre Košický Štandard uviedla Adriána Krausová, vedúca oddelenia kultúry, mládeže a športu: „Akcia predčila naše očakávania a veríme, že táto tradícia bude pokračovať aj v ďalšom roku.“

Účastníci si počas 24 hodín mohli vychutnať teplý čaj, mini šišky a ďalšie pochúťky, čo zaisťovalo ich pohodlie a dobrú náladu počas celého podujatia. K jedinečnej atmosfére prispelo aj päť dídžejov, ktorí sa striedali v štvorhodinových intervaloch a poskytovali hudobný podmaz.

NONSTOP korčuľovanie sa v Košiciach stalo obľúbenou tradíciou a svedkom zimnej radosti pre všetky vekové kategórie, ktorá spája komunitu a prináša radosť z pohybu a spoločne stráveného času.


Atentát na premiéra Róberta Fica bol spočiatku klasifikovaný ako pokus o úkladnú vraždu. Prekvalifikovanie atentátu na teroristický útok zo strany prokuratúry bolo pomerne prekvapivé pre chýbajúci motív, na čo nedávno upozornil aj Najvyšší súd SR.…
Prejsť na článok