Polícia pátra po nezvestnej žene: Nevideli ste Petru?

DLHÉ POLE/ SLOVENSKO - Žilinskí policajti sa obrátili na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Pátrajú po 40-ročnej Petre Hatiarovej z Dlhého Poľa v okrese Žilina. Mladá žena je nezvestná od 27. decembra.

Petra Polícia hľadá Petru z obce Dlhé Pole, okres Žilina. Foto: Polícia SR - Žilinský kraj

Informovala o tom polícia Žilinského kraja na svojej stránke. Rodina s ňou naposledy volala 27. decembra o 17.00 h. Odvtedy sa nikomu neozvala a ani nepodala o sebe žiadne info.

Petra Hatiarová je vysoká zhruba 170 centimetrov, plnoštíhlej postavy. Má zeleno-hnedé oči a krátke blond svetlé vlasy. Oblečený mala bledý kabát po kolená, čierne legíny, čierne topánky na podpätku a čiernu značkovú kabelku. Zvláštnym znamením je vytetovaný Budha na pravej ruke a na ľavej má čínske znaky.

„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej ženy. Do súčasnej doby sa ju však nepodarilo nájsť,“ uviedla polícia s dodatkom, aby verejnosť akékoľvek informácie o Petre oznámila na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke polície.


Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok
Nielen zvolenie predsedu parlamentu je poznačené sporom medzi koaličnými stranami Hlas a SNS. Ďalšou témou je spor o zloženie Rady STVR a osobu nového generálneho riaditeľa telerozhlasu.
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok