Novou hovorkyňou žilinskej nemocnice sa stala Zuzana Fialová

ŽILINA – Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline prešla v uplynulom čase personálnymi zmenami, ktoré sa nevyhli ani pozícii hovorcu či riaditeľa. Najnovšie ju vo funkcii hovorkyne zastupuje Zuzana Fialová, ktorá má s verejnou a mediálnou komunikáciou skúsenosti.

Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline vstup Ilustračný obrázok. Foto: TASR/Erika Ďurčová

Pôsobila totiž v rozličných médiách, medzi inými aj v televízii Markíza. Pozíciu hovorkyne už vykonávala pre mesto Žilina a od 11. januára je hovorkyňou žilinskej nemocnice.

Zuzana Fialová, bývalá redaktorka, sa stala hovorkyňou nemocnice. Foto: Facebook/Zuzana Fialová

Funkcia hovorcu je pre každú inštitúciu mimoriadne dôležitá. Dobrý a schopný hovorca dokáže nielen zastupovať svoju spoločnosť, ale aj nepriamo budovať vzťahy s médiami. Nie je preto ničím netradičným, že sa hovorcami stávajú práve ľudia, ktorí pôsobili v mediálnom prostredí.

Nemocnica v minulom roku menila aj svojho riaditeľa. Žilinský Štandard informoval, že koncom decembra 2023 bol ministerkou zdravotníctva Zuzanou Dolinkovou odvolaný vtedajší riaditeľ Eduard Dorčík a do funkcie bol menovaný Juraj Kacian, ktorý v nemocnici dlhodobo pôsobil ako lekár a primár oddelenia traumatológie.


V Košiciach, v čase, keď sa rušili mnohé športoviská, prekvapila milovníkov aktívneho oddychu radostná správa. Na sídlisku KVP v Košiciach sa Slovenský futbalový zväz rozhodol vybudovať špičkové ihrisko s umelým trávnikom. Domáci verili, že ho…
Prejsť na článok
Marxistická interpretácia požiadavky na rovnakú odmenu za rovnakú prácu poškodzuje ekonomiku. Otvára priestor, aby štát neprimerane vstupoval do súkromných vzťahov. Napríklad britský pracovný tribunál núti spoločnosť Next odmeňovať predavačky rovnako ako skladníkov.
Prejsť na článok
V sobotu v noci prišli zo Spojených štátov dve správy. Jedna je dobrá, druhá výrazne horšia.
Prejsť na článok
Prelomový rozsudok rodinného súdu v Londýne ukázal, aké dôležité je puto matky a jej dieťaťa, a rovnako právo na jeho vývin v rodine s matkou. Hoci dieťa adoptoval homosexuálny pár mužov a odmietal ho pustiť…
Prejsť na článok