Vodiči, zoberte si kávu: Na ceste do Žiliny sa zdržíte

KYSUCKÝ LIESKOVEC – Rozsiahle kolóny pokazili začiatok pracovného týždňa kysuckým vodičom. Zdržanie na ceste od Kysuckého Lieskovca smerom na Žilinu zhltlo aj nášho redaktora, ktorý nám z miesta prináša aktuálne správy.

Kolóny Kysucký Lieskovec Na Kysuciach si počkáte. Foto: Pavol Konštiak

Vodiči sa zdržia na úseku viac ako pol hodinu, údajne za to môže pokazený a odstavený kamión. „Najviac tu vidím stáť kamióny. Kolóna predo mnou, kolóna za mnou. Takto to vyzerá už posledných 8 kilometrov. Smutná správa je, že inej cesty niet. Vodiči si tak budú musieť jednoducho počkať,“ priblížil nám náš redaktor Pavol Konštiak.

O vývoji situácie budeme našich čitateľov informovať a správu budeme aktualizovať.


Marxistická interpretácia požiadavky na rovnakú odmenu za rovnakú prácu poškodzuje ekonomiku. Otvára priestor, aby štát neprimerane vstupoval do súkromných vzťahov. Napríklad britský pracovný tribunál núti spoločnosť Next odmeňovať predavačky rovnako ako skladníkov.
Prejsť na článok
V sobotu v noci prišli zo Spojených štátov dve správy. Jedna je dobrá, druhá výrazne horšia.
Prejsť na článok
Prelomový rozsudok rodinného súdu v Londýne ukázal, aké dôležité je puto matky a jej dieťaťa, a rovnako právo na jeho vývin v rodine s matkou. Hoci dieťa adoptoval homosexuálny pár mužov a odmietal ho pustiť…
Prejsť na článok