Zanechal po sebe doslova spúšť. Kamión poškodil viacero áut

RUŽOMBEROK – Občania Ružomberka mali v nedeľu 11. februára poriadne rušnú noc. Krátko pred polnocou sa totiž ľudia sťažovali na hluk. Ten spôsobil kamión s tureckou poznávacou značkou.

Poškodené auto Niektoré autá sú výrazne poškodené. Foto: Mestská polícia Ružomberok

Mestská polícia prijala 11. februára telefonát od ľudí, ktorí potrebovali pomoc na Tatranskej ceste. Jej obyvatelia počuli v noci hluk a tvrdili, že na mieste vyčíňal kamión. Mestskej polícii sa po príchode naskytol nečakaný pohľad.

Skutočne išlo o kamión. Ten sa na úzkej príjazdovej ceste otáčal, pričom poničil balkón. Vodič kamióna navyše spôsobil škodu aj niekoľkým zaparkovaným autám. Policajti na mieste našli aj vodiča. Kamión mal turecké evidenčné číslo. Podľa informácií Žilinského Štandardu boli na miesto privolaní aj hasiči, no nikomu sa nič nestalo.

Keďže išlo o dopravnú nehodu, celú situáciu prevzali dopravní policajti. O situácii informovalo mesto na svojich sociálnych sieťach. Podľa komentujúcich nešlo o nič nové. „Tie kamióny sa tam dostanú na základe navigácie, ktorá ich tam naviguje. Toto nie je jediný kamión, ktorý tam bol,“ uverejnila Katarína.


Marxistická interpretácia požiadavky na rovnakú odmenu za rovnakú prácu poškodzuje ekonomiku. Otvára priestor, aby štát neprimerane vstupoval do súkromných vzťahov. Napríklad britský pracovný tribunál núti spoločnosť Next odmeňovať predavačky rovnako ako skladníkov.

prečítať viac

V sobotu v noci prišli zo Spojených štátov dve správy. Jedna je dobrá, druhá výrazne horšia.

prečítať viac

Prelomový rozsudok rodinného súdu v Londýne ukázal, aké dôležité je puto matky a jej dieťaťa, a rovnako právo na jeho vývin v rodine s matkou. Hoci dieťa adoptoval homosexuálny pár mužov a odmietal ho pustiť k biologickej matke, súd v podobných prípadoch stanovil jasné pravidlá v prvom rozsudku tohto druhu. Viac v článku.

prečítať viac