Pred bytovkou ležal dobodaný muž. Polícia priniesla nové skutočnosti

BRATISLAVA - V stredu ráno ležalo na chodníku v mestskej časti Devínska Nová Ves mŕtve telo. Záchranári osobe už nedokázali pomôcť.

Dobodaný muž Muž mal podľa susedov vyskočiť zo 6. poschodia. Či to bolo naozaj tak, zisťuje polícia. Foto: OS ZZS SR

O prípade informoval portál tvnoviny.sk. Podľa dostupných informácií na tele muža boli viacpočetné bodné poranenia, privolaní záchranári mu už nedokázali pomôcť. „Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní umožní,“ uviedli policajti na sociálnej sieti.

Polícia pôvodne pátrala po útočníkovi, neskôr však vylúčila cudzie cudzie zavinenie. V súvislosti s prípadom bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

„Na základe doposiaľ zistených skutočností môžeme konštatovať, že príčinou smrti nie je úmyselné konanie inej osoby,“ informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Neskôr polícia doplnila svoje pôvodné vyjadrenie. „V súvislosti s ranným nálezom tela muža bez známok života na ulici Jána Jonáša v Mestskej časti Bratislava – Devínska Nová Ves, vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Presnú príčinu smrti určí nariadená súdna pitva,“ uviedla ďalej policajná hovorkyňa s dôvetkom, že bližšie informácie poskytne polícia, keď to situácia vo vyšetrovaní umožní.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR potvrdilo prijatie volania o pomoc k pacientovi bez známok života v Devínskej Novej Vsi na ich tiesňovú linku 155. „Na miesto sme vyslali ambulanciu RLP. Muž utrpel zranenia nezlučiteľné so životom a lekár musel konštatovať exitus.“

Neskôr sa objavili informácie o tom, že muž, zhruba štyridsiatnik, ktorý býval v byte na 6. poschodí paneláku, pred ktorým bolo nájdené jeho telo, mal v oblasti brucha a hrude osem bodných rán, ktoré si pravdepodobne spôsobil sám, a následne skočil. Nasvedčovať tomu môže aj skutočnosť, že bol bosý, a mal na sebe oblečené len tričko a krátke nohavice.


Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok