Na Orave našli mŕtve telo v potoku

TRSTENÁ - V sobotu 30. marca našli miestni telo ležiace v potoku na trstenskom sídlisku Západ. Na miesto okamžite dorazili policajti.

9cee9ba7-5f13-49a8-becf-371091e0adb6 Okolo miesta sa zhromažďovali aj skupiny zvedavcov. Foto: David Markovič

K celej udalosti došlo na sídlisku Západ neďaleko pohostinstva U gazdu. Ráno okolo 8:00 prišli k potoku policajti na dvoch policajných autách.

Totožnosť osoby zatiaľ nie je známa, rovnako tak ani príčina smrti. Policajti na mieste sa nám k situácii odmietli vyjadriť. V potoku sme však videli v modrom igelite zabalené telo muža. Spoza igelitu jasne presvitali obrysy tváre a nosa.

Podľa informácií Žilinského Štandardu ide o Pavla K., ktorý žil na spomínanom sídlisku Západ. Podľa niektorých obyvateľov mal záľubu v alkohole, čo sa mu zrejme stalo osudným.

Telo našli v miestnom potoku na sídlisku Západ. Foto: David Markovič
Na mieste boli aj 2 policajné autá. Foto: David Markovič

Ku zosnulému po krátkom čase dorazil aj miestny kňaz. Na situáciu sme sa pýtali aj na Krajskom riaditeľstve Policajného zboru v Žiline.

„Môžeme potvrdiť, že sa našlo telo bez známok života, pričom ohliadajúci lekár vylúčil cudzie zavinenie,“ vyjadrila sa pre Žilinský Štandard hovorkyňa krajskej polície Zuzana Šefčíková. Ďalšími podrobnosťami prípadu sa zaoberáme a o nových informáciách budeme informovať.