„Letákový fantóm" na Kysuciach. Po meste vylepuje konšpiračné teórie

„Letákový fantóm" na Kysuciach. Neznámy muž vylepuje po meste konšpiračné teórie „Letákový fantóm" sa zameriava najmä na rušné ulice mesta. Foto: Facebook/Občan Kysuckého Nového Mesta

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO – Obyvateľov Kysuckého Nového Mesta trápi „letákový fantóm“. Ten po meste vylepuje konšpiračné teórie. Kontroverzné príspevky sa týkajú najmä očkovania.

Na neznámeho páchateľa upozornil obyvateľ mesta, ktorý už má takéhoto správania po krk. Svoje pobúrenie vyjadril v príspevku na Facebooku v skupine Občan Kysuckého Nového Mesta.

Jeho frustráciu zdieľali aj mnohí ďalší. „Trvá to už od covidu. Ten človek sa zameriava na najviac frekventované miesta v meste. Centrum, Belanského či Československej armády. Je to otravné a hlavne to porušuje všeobecne záväzné nariadenia mesta,“ posťažoval sa nám jeden z obyvateľov Kysuckého Nového Mesta.

Viacerí obyvatelia čakajú, že vedenie mesta podnikne proti neznámemu páchateľovi právne kroky. Totožnosť páchateľa by totiž mohla byť zistená na základe kamerových záznamov.

K situácii sa pre Žilinský Štandard vyjadril aj primátor mesta. Ten zaujal k plagátom rozhodné stanovisko. “Z mestských priestorov sme plagáty dali odstrániť, už teraz na tom pracuje Údržba mesta. Budeme kontaktovať aj vlastníkov súkromných priestorov, odstránenie plagátov je však na nich,” hovorí primátor mesta Marián Mihalda.

Text hovorí o diktatúre Svetovej zdravotníckej organizácie či o štátnej elite. Foto: Facebook

Ďalšie články