Čo je najsilnejšia zbraň progresívcov

O tom, že Progresívne Slovensko má na svojej strane médiá hlavného prúdu, vieme už dlho. Eurovoľby však ukázali, že hlavná sila progresívcov spočíva v ich personálnej šírke.

448179846_993148358849304_724073715230614832_n Členovia hnutia Progresívne Slovensko (PS), zľava Michal Wiezik, Lucia Yar, Ľudovít Ódor, Ľubica Karvašová, predseda hnutia Progresívne Slovensko Michal Šimečka, Veronika Cifrová Ostrihoňová a Martin Hojsík zvolení do europarlamentu. Foto: Facebook/PS

O médiách sa často hovorí ako o jednej z najsilnejších zbraní progresívcov, čo je rozhodne pravda. No nie celá.

Eurovoľby poukázali na ich ďalšiu silnú stránku. Tú možno vidieť pri pohľade na mená novozvolených europoslancov a aj kandidátky jednotlivých politických strán pre voľby do európskeho parlamentu. PS bolo jedinou z relevantných strán, ktorá bola schopná priniesť plnohodnotnú ponuku bez použitia niekoho z predsedníctva strany, bez použitia poslancov v národnom parlamente či vládnych predstaviteľov, ba dokonca bez tvárí z predchádzajúcich kampaní. A to progresívci už majú v parlamente tridsaťdva poslancov.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.