Verila transrodová vrahyňa z Nashvillu, že v posmrtnom živote bude mužom?

Verila transrodová vrahyňa z Nashvillu, že v posmrtnom živote bude mužom? Novinár zverejnil časti denníka Audrey Haleovej, ktorého publikáciu blokuje FBI.

„Kukla môjho starého ja zomrie, keď opustím svoje telo a chlapec vo mne bude voľný; ako pri premene motýľa; moje skutočné ja,“ napísala Haleová a dodala: „Ak mi Boh nedá v nebi telo chlapca, potom Ježiš je b*zna.“

Audrey Haleová v marci 2023 zavraždila v americkom Nashville tri deväťročné deti a troch dospelých. Masovú vrahyňu, ktorá sa identifikovala ako muž menom Aiden, pri čine zastrelila polícia.

Čítajte viac:


Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok