Dopravná pohroma v Košiciach. Opravy sú nevyhnutné zlo, bez nich by bolo horšie

Košice sa potýkajú s vážnymi dopravnými problémami pre rozsiahle rekonštrukcie ciest. Práce na Mliečnej, Watsonovej, Jantárovej a Tolstého ulici spôsobujú zmätok a predlžujú čas cestovania.

opravy ciest Opravy ciest v Košiciach prebiehajú na viacerých úsekoch. Foto: Facebook Košice - Mesto Košice

Hoci sa v konečnom dôsledku očakáva výrazné zlepšenie infraštruktúry, realita na cestách v súčasnosti prináša viac sklamania než úľavy. Rekonštrukcie začali na Mliečnej ulici v Košickej Novej Vsi ako na prvom z mnohých úsekov, kde sa tento rok rozbehli opravy.

Tento projekt, ktorý je len časťou tretej etapy rozsiahlych investícií do cestnej siete v meste, si vyžaduje nielen vysoké finančné náklady – takmer 5,65 milióna eur –, ale aj nemalú dávku trpezlivosti zo strany obyvateľov a návštevníkov Košíc.

Narastajúca frustrácia obyvateľov


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.