Godzone pozýva na letné open air modlitbové večery

gdzn_piatok_opinova-112 Jana Zubajová. Foto: Anna Opinová

Po roku pandémie a s ňou spojených obmedzení sa v lete uskutočnia štyri modlitebné podujatia na Slovensku i v Českej republike v amfiteátroch pod holým nebom. 

Séria podujatí v názvom Worship nights sa podľa organizátorov uskutoční s cieľom priniesť Bohu úprimnú chválu, po ťažkom čase pandémie, ktorá zasiahla každého osobitne i všetkých spoločne, sa opätovne zjednotiť ako cirkev. 

„Už pred obdobím pandémie sme vnímali, akoby sa modlitba chvál stávala všednou či rutinnou. Akoby sme na modlitebné stretnutia chodili s myšlienkou, že chvály sú tu pre nás. To On je však ten, ktorý tróni na chvále svojho ľudu. Chvála je tu len a len pre Boha,“ hovorí worship líder a riaditeľ projektu Godzone Július Slovák. 

Víziu modlitebných stretnutí predstavujú vo videu Július Slovák a kňazi Ján Buc a Jozef Mihok. “Verím, že cez lockdown nás Pán zatvoril, aby sme boli blízko pri ňom. Aby tak ako prvotná cirkev aj my sme boli na Turíce vo večeradle, aby sme očakávali… A teraz je čas, kedy vychádzame, lebo Pán nám pripravuje žatvu. Si pripravený byť poslušný, keď Pán otvára dvere?” vyzýva redemptorista Jozef Mihok CSsR.

Prešov, Velehrad, Bratislava a Východná

Worship nights sa uskutočnia na štyroch miestach. Prvé stretnutie bude 25. júna na východe Slovenska v areáli prešovského amfiteátra. Druhý modlitbový večer sa bude konať v českom Velehrade 4. júna. Ďalšie dve stretnutia sa uskutočnia na Slovensku, 20. augusta na amfiteátri Rača v Bratislave a 27. augusta vo Východnej. Všetky stretnutia sa budú začínať v jednotnom čase o 19:30 h. Modlitby povedú Jana Zubajová, otec Ján Buc, kapela ESPÉ, Godzone tím, otec Jozef Mihok a raper Augustín. 

S registráciou a zadarmo

Vstup na podujatia bude voľný, no kvôli pandemickým opatreniam je nutné sa vopred zaregistrovať, aby bolo zabezpečené, že sa nepresiahne aktuálne povolená kapacita. Okrem registrácie budú musieť návštevníci v dobe začiatku hromadného podujatia disponovať negatívnym výsledkom RT-PCR testu alebo antigénového testu na ochorenie COVID-19 nie starším ako 12 hodín.

Prihlasovanie na podujatia je spustené na stránke worship.godzone.sk. V prípade uvoľňovania opatrení budú organizátori kapacitu navyšovať podľa aktuálnych možností. Podujatia sa uskutočnia len v prípade priaznivých epidemiologických podmienok.

Zdroj: Projekt Godzone


Ďalšie články