Už 16-ty ročník festivalu nazvaného Hudba na konci sveta sa bude konať túto sobotu

BAŇA LUCIA – V bývalej baníckej osade Baňa Lucia pri Vyšnom Medzeve sa v sobotu, 5. augusta 2023, uskutoční už 16. ročník DIY multižánrového Open Air festivalu nazvaného Hudba na konci sveta.

8 Program festivalu bude bohatý. FOTO: luciafest.sk

„Festival je zameraný na hudbu, ale mali sme tu aj bábkové divadlo. Tohto roku tu pre zmenu ožije kultové kino Hviezda, premietať sa bude rozprávka a film Invalid. Vystúpi tu šesť kapiel – Sawdust & Mold, Calvados Band, Pogoria, Breaking The Tarot, Angry Dolphins a Discordant. Pre účastníkov festivalu sme pripravili aj špeciálny festivalový autobus, ktorý bude mať odchod z košickej stanice v sobotu o 10:00, do Moldavy nad Bodvou dorazí okolo 10:40 a v areáli bude okolo dvanástej,“ hovorí organizátor festivalu Marcel Tatranský, ktorý ešte dodal, že vstupné na akciu je 8 eur, na mieste 10 a pre domácich je to 5 eur.  


Atentát na premiéra Róberta Fica bol spočiatku klasifikovaný ako pokus o úkladnú vraždu. Prekvalifikovanie atentátu na teroristický útok zo strany prokuratúry bolo pomerne prekvapivé pre chýbajúci motív, na čo nedávno upozornil aj Najvyšší súd SR.…
Prejsť na článok