Do košického Collossea prichádza legendárny Agnostic Front!

KOŠICE – Do Košíc sa po štyroch rokoch vracia obrovská legenda – AGNOSTIC FRONT, ktorá svoj koncert odohrá v piatok v Collosseu na Dominikánskom námestí.

363352115_682440830579358_6188602120821329268_n

Táto partička z New Yorku, považovaná za krstného otca hardcoru, vznikla ešte v roku 1980. O štyri roky neskôr vyšiel kapele debutový album „Victim in Pain“, ktorý sa stal jednou z klasík tohto žánru. Diskografia nekorunovaných kráľov hardcoru obsahuje 12 albumov, ten posledný nazvaný Get Loud! vyšiel v roku 2019.

Agnostic Front vždy venoval pozornosť realite, ktorá nás obklopuje, plnej korupcie a sociálnych nepokojov. „Vždy sme si mali čo povedať a vždy voláme po zmene,“ hovorí frontman skupiny Roger Miret.

Pätica muzikantov dofrčí do Košíc z poľského Krakowa a po koncerte v Colle sa presunie do Râșnova, kde poteší svojich rumunských fanúšikov. Ešte pred Agnostic Front si v piatok večer ako hostia zahrajú prešovskí Saprophyte (old school hardcore) a Godnoise (hardcore) z Topoľčian.


Atentát na premiéra Róberta Fica bol spočiatku klasifikovaný ako pokus o úkladnú vraždu. Prekvalifikovanie atentátu na teroristický útok zo strany prokuratúry bolo pomerne prekvapivé pre chýbajúci motív, na čo nedávno upozornil aj Najvyšší súd SR.…
Prejsť na článok