EXKLUZÍVNE: Posun v prípade tela v igelite. Poznáme príčinu smrti

TRSTENÁ – Už 19. septembra sme našich čitateľov informovali o tele, ktoré našli v lesoch neďaleko Oravskej priehrady. Medzi ľuďmi sa ohľadom šokujúceho prípadu začali šíriť nepravdepodobné konšpirácie. Žilinský Štandard prichádza s novými zisteniami od dôveryhodného zdroja.

327477269_1188477535137922_7248375983002169035_n Neznámy muž mal lákať žiačku k sebe do auta. Ilustračné foto: Polícia SR

V prvom článku týkajúceho sa prípadu sme informovali, že telo dosiaľ neznámeho muža bolo zrejme zabalené v igelite. Podľa informácií od dôveryhodného zdroja sme sa však dozvedeli, že telo bolo údajne zabalené v koberci, v igelite bola zabalená iba hlava mŕtveho človeka, ktorý mal byť navyše cudzincom. Vzhľadom k blízkosti miesta činu k poľským hraniciam sa dá predpokladať, že mohlo ísť o občana Poľska.

Podľa našich zdrojov telo objavili približne 10 dní po smrti. Príčinou smrti malo byť udusenie zvratkami, ktoré sa v igelite našli. Polícia údajne nateraz vylúčila cudzie zavinenie, nakoľko na tele nenašli stopy zápasu, vyšetruje však, kto a prečo umiestnil telo do lesa.

Polícia k situácii ešte nepodala oficiálne stanovisko. Kto dal telo do lesa a ako presne došlo k úmrtiu tak zrejme odhalí až prebiehajúce vyšetrovanie. Témou sa budeme zaoberať aj naďalej a čitateľov budeme o nových skutočnostiach informovať.