FOTO. Na hlavnej pribudli stánky. Kedy sa začnú vianočné trhy?

KOŠICE – Vianočné trhy v Košiciach prichádzajú s bohatým sortimentom každého druhu a tradičnou vianočnou atmosférou. Od 1. decembra bude na Hlavnej ulici stáť viac ako 40 stánkov pripravených rozžiariť sviatočné dni pre návštevníkov. Súčasťou vianočných osláv bude aj charitatívna aktivita s primátorským punčom, podporujúca štyri organizácie. Pripravte sa na rozprávkové Vianoce plné radosti a pohody.

vianočné stánky Na hlavnej začínajú pribúdať vianočné stánky. Foto: FB Mesto Košice

Vianočná atmosféra ožíva na Hlavnej ulici v Košiciach, kde odštartovala inštalácia viac ako 40 stánkov sľubujúcich bohatý sortiment a príjemné zážitky. Ako každý rok, stánky budú umiestnené od Immaculaty smerom na sever k OD Urban. Vianočné trhy otvoria brány 1. decembra, prinášajúc tradičnú pohodu a rozprávkového ducha Vianoc.

Zvláštnu pozornosť si zaslúži primátorský punč, ktorého výťažok podporí štyri charitatívne organizácie. Tešte sa na nezabudnuteľné chvíle plné vianočnej atmosféry a tepla v srdci Košíc.

Metropola východu má už aj svoj vianočný strom, je ním takmer 20 metrov vysoká jedľa biela z obce Slanec a má približne 50 rokov. „Stromček“ ostáva už len vianočne ozdobiť, rozsvietiť… a pravá atmosféra košických Vianoc sa môže začať. „Už teraz sa veľmi tešíme, ako bude stromček krásne ozdobený, budú na ňom 2 000 metrov dlhá reťaz a vyše 14-tisíc svetelných LED bodov,“ prezradil hovorca mesta Košice.


Atentát na premiéra Róberta Fica bol spočiatku klasifikovaný ako pokus o úkladnú vraždu. Prekvalifikovanie atentátu na teroristický útok zo strany prokuratúry bolo pomerne prekvapivé pre chýbajúci motív, na čo nedávno upozornil aj Najvyšší súd SR.…
Prejsť na článok