Rýchlik z Bratislavy do Košíc zachvátili plamene, na miesto vyrazili záchranné zložky

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – Večerný požiar vypukol v lokomotíve rýchlika Ex 609 Tatran okolo 17:00 tesne pred železničnou stanicou v Liptovskom Mikuláši. Z rušňa rýchlika sa valil kúdol dymu.

417373413_865533512248438_7656013844799247698_n Požiar vlaku za Liptovským Mikulášom. Foto: Michal Paška

Po nahlásení požiaru na miesto okamžite vyrazili hasiči z Liptovského Mikuláša s dvoma kusmi ťažkej techniky. Požiar rušňa hasí momentálne 7 príslušníkov hasičského zboru. Na miesto tiež dorazila aj polícia.

Požiar našťastie cestujúcich nezranil, no spôsobil im veľké zdržanie. Rýchlik momentálne na svojej trase mešká 112 minút. Vlak, ktorý mal do Košíc prísť o 18:53 tak zrejme do cieľovej stanice dorazí až v neskorých večerných hodinách. Príčina požiaru je nateraz predmetom vyšetrovania. Viac informácii o prípade prinesieme po zistení nových skutočností.


Marxistická interpretácia požiadavky na rovnakú odmenu za rovnakú prácu poškodzuje ekonomiku. Otvára priestor, aby štát neprimerane vstupoval do súkromných vzťahov. Napríklad britský pracovný tribunál núti spoločnosť Next odmeňovať predavačky rovnako ako skladníkov.
Prejsť na článok
V sobotu v noci prišli zo Spojených štátov dve správy. Jedna je dobrá, druhá výrazne horšia.
Prejsť na článok
Prelomový rozsudok rodinného súdu v Londýne ukázal, aké dôležité je puto matky a jej dieťaťa, a rovnako právo na jeho vývin v rodine s matkou. Hoci dieťa adoptoval homosexuálny pár mužov a odmietal ho pustiť…
Prejsť na článok