Valentín na Ťahanovciach. Venujte zamilovaný odkaz svojej láske

KOŠICE – Valentínsky deň, sviatok zamilovaných, sa každoročne oslavuje 14. februára. V tento deň si páry takmer na celom svete vyznávajú lásku, obdarúvajú sa kvetmi, čokoládou a romantickými darčekmi. Avšak v mestskej časti Košice-Sídlisko Ťahanovce sa tento sviatok oslavuje trochu inak, a vskutku originálne.

Tahanovská pošta Aj takýmto originálnym spôsobom môžete vyznať lásku svojim milovaným. Foto: Redakcia

Mestská časť Sídlisko Ťahanovce prináša obyvateľom jedinečnú príležitosť vyjadriť svoje city pomocou „Valentínskej pošty“. Na reklamnom stĺpe, strategicky umiestnenom v blízkosti nákupnej pasáže a miestneho úradu, môžu obyvatelia zanechávať odkazy, vyznania lásky, alebo jednoducho milé slová adresované svojim milovaným. Tento kreatívny spôsob komunikácie ponúka mladým aj starším možnosť verejne prejaviť svoje city, čo dodáva valentínskemu dňu autenticitu a osobitosť.

Aby sa uistili, že si adresát odkaz nájde, organizátori myslia na všetko a vyzývajú účastníkov, aby svoje vyznania zdieľali aj na sociálnych sieťach s použitím heštegu #valentin_na_tahanovciach. Tento moderný prístup umožňuje odkazom dosiahnuť širšiu viditeľnosť, a zároveň posilňuje komunitný duch sídliska.

Aktuálne informácie naznačujú, že väčšina plôch na reklamnom stĺpe je už obsadená, čo svedčí o obľúbenosti tejto iniciatívy medzi obyvateľmi. Tento fenomén nielenže podčiarkuje význam Valentína ako sviatku lásky, ale aj ukazuje, ako môže verejný priestor slúžiť na posilnenie vzťahov a komunikácie medzi ľuďmi.


Atentát na premiéra Róberta Fica bol spočiatku klasifikovaný ako pokus o úkladnú vraždu. Prekvalifikovanie atentátu na teroristický útok zo strany prokuratúry bolo pomerne prekvapivé pre chýbajúci motív, na čo nedávno upozornil aj Najvyšší súd SR.…
Prejsť na článok