Mestom Snina otriasa škandál. Lieta v ňom miestny lekár

SNINA – V meste na krajnom východe v pondelok od rána prebiehal rozsiahly policajný zásah.

Aktualita Foto: Redakcia Štandard

Portál noviny.sk uviedol, že bezpečnostné zložky vykonali raziu aj v miestnej nemocnici, kde zadržali jedného z lekárov. Následne po prehliadke pracovných priestorov na internom oddelení – izby lekárov, prikročili k domovej prehliadke bytu i garáže na sídlisku v Snine, ktoré patrili internistovi.

Podľa prvotných informácií má ísť o drogovú trestnú činnosť. Domácich zákrok mužov zákona nijako extra neprekvapil, susedia údajne tvrdili, že niečo také sa dalo čakať, keďže z bytu sa neraz šíril zápach podobný lepidlu. Zasahujúci policajti vynášali z bytu rôzne chemikálie a prípravky, ktoré podľa všetkého mali súvisieť s drogovou trestnou činnosťou. Zásah trval niekoľko hodín.

Polícia je skúpa na slovo. „K uvedenému prípadu momentálne nie je možné poskytnúť žiadne informácie, a to z dôvodu, aby nedošlo k zmareniu vykonávaných procesných úkonov,“ uviedla pre Prešovský Štandard krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.


Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok