Žilinský brankár má dôvod na radosť. Do jeho rodiny pribudli dvojčatá

ŽILINA – Brankár lídra Slovenskej hokejovej ligy Vlci Žilina Michal Valent sa pred pár dňami stal trojnásobným otcom.Jeho polovička mu porodila dvojčatá Zarku a Emmku. Obe dcérky sú zdravé, rovnako tak ich mama. Pre odchovanca martinského hokeja (mimochodom, narodil sa 5. marca 1986) je to obrovská vzpruha a motivácia teraz vychytať pre svoj tím extraligu.

valent, hokej, žilina Brankár Žiliny Michal Valent s čerstvým prírastkom. Foto: Vlci Žilina

Žilina vyhrala základnú časť SHL s 34-bodovým náskokom pred druhým v poradí. Do štvrťfinále play-off vstúpia Vlci 15. marca na svojom ľade proti Žiaru nad Hronom.

Valent okrem Martina chytal aj v Česku (Třebíč, Havířov, Mladá Boleslav, Vrchlabí, Beroun, Most) a na Slovensku v extraligových tímoch HK Nitra a Dukla Trenčín, kde pôsobil aj v minulej sezóne.

V mládežníckych kategóriách reprezentoval Slovensko na majstrovstvách sveta hráčov do 18 a 20 rokov.


Marxistická interpretácia požiadavky na rovnakú odmenu za rovnakú prácu poškodzuje ekonomiku. Otvára priestor, aby štát neprimerane vstupoval do súkromných vzťahov. Napríklad britský pracovný tribunál núti spoločnosť Next odmeňovať predavačky rovnako ako skladníkov.

prečítať viac

V sobotu v noci prišli zo Spojených štátov dve správy. Jedna je dobrá, druhá výrazne horšia.

prečítať viac

Prelomový rozsudok rodinného súdu v Londýne ukázal, aké dôležité je puto matky a jej dieťaťa, a rovnako právo na jeho vývin v rodine s matkou. Hoci dieťa adoptoval homosexuálny pár mužov a odmietal ho pustiť k biologickej matke, súd v podobných prípadoch stanovil jasné pravidlá v prvom rozsudku tohto druhu. Viac v článku.

prečítať viac