V Startitup oznámili koniec známeho moderátora. Predchádzal tomu titulok o zabití Fica

Personálne rady portálu Startitup budú o jedného novinára redšie. V projekte končí moderátor Šimon Žďárský, ktorý svojich kolegov z brandže v uplynulých dňoch pobúril titulkom o túžbe zabiť slovenského premiéra, ktorý zvolil k svojmu najnovšiemu rozhovoru s českým marketérom Marekom Prchalom.

Snímka obrazovky 2024-06-19 o 14.46.47 Šimon Žďárský. Reprofoto: YouTube

Žďárský na svojom súkromnom YouTube kanáli Rozhovory so Šimonom publikoval v utorok interview s Prchalom, ktorý je známy tým, že robil politickú kampaň Andrejovi Babišovi a pred minuloročnými parlamentnými voľbami sa postaral aj o rebranding slovenskej politickej strany SaS.

Pre rozhovor vybral podľa kritikov vrcholne nevhodný nadpis, najmä v súvislosti s neúspešným atentátom na premiéra, ku ktorému došlo pred vyše mesiacom po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej. Nadpis znel nasledovne: „Marek Prchal: Roberta Fica by som za jeho proruské reči zabil“.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.