Donald Trump povedal, že Joe Biden nikdy nemal Ukrajine sľúbiť členstvo v NATO

Donald Trump povedal, že Joe Biden nikdy nemal Ukrajine sľúbiť členstvo v NATO. "Už 20 rokov počúvam, že ak Ukrajina vstúpi do NATO, bude to pre Rusko skutočný problém. Počul som to už dlho. Myslím si, že preto začala táto vojna."

Biden Trumpa po prvý raz oznaèil za usvedèeného zloèinca Joe Biden a Donald Trump. FOTO: TASR/AP

„Keď som ho počul hovoriť, pomyslel som si: Tento chlapík začne vojnu,“ povedal Trump. Rovnako pripomenul, že ak by zostal prezidentom Spojených štátov, rozsiahla vojna s Ruskom by sa nezačala. „Štyri roky nikto ani nepovedal, že Rusko pôjde na Ukrajinu. To sa nikdy nestane. Rusko sa nechystá zaútočiť na Ukrajinu. Hneď ako som odišiel z Bieleho domu, začali sa zoraďovať na hraniciach.“

(eupravda)


Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok