Neotravujme. Oni sú tam pri budovaní hrádze

Taká antiliberálna hrádza je oveľa potrebnejšia ako nejaká rýchlocesta na východ. Ale o niečom vypovedá aj oprava opravenej trestnej novely, ktorá vznikla pôvodne ako oprava. Píše Marek Maďarič.

profimedia-0888186375 Fptp: Robert Nemeti / ANADOLU / Anadolu via AFP / Profimedia

Je leto a moria nás horúčavy, ale to neznamená, že sa nám uvarili mozgy. Tráva nebude zelenšia, aj keby naši futbalisti v Nemecku vybojovali dohodu všetkých členov UEFA, že futbalové trávniky budú od zajtra zelené a žiadne iné.

Azda si ešte pamätáme, ako dlho Turecko a Maďarsko držali v šachu Švédsko s jeho ambíciou vstúpiť do NATO. Tak prečo nás pán premiér presviedča, keď už tie naše suverénne šťuky (Blanár, Kaliňák) na čele s protivojnovým prezidentom vo Washingtone odsúhlasili, že vstup Ukrajiny do NATO je nezvratný, že máme byť vlastne spokojní a možno aj pyšní, lebo sme si vraj vybojovali podmienku, že ten vstup Ukrajiny musí byť v budúcnosti odsúhlasený všetkými členskými krajinami?


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.