AC/DC sa v Bratislave postarali o nový divácky rekord

Bratislava si zapísala do kroniky nový divácky rekord, na letisko vo Vajnoroch prišlo stotisíc fanúšikov na koncert austrálskej skupiny AC/DC. Bratislava ani Slovensko taký nával fanúšikov ešte nezažili.

Kapela nastúpila presne o 21.00 h a koncert uviedla pôsobivá animovaná dokrútka s rýchlym autom, ktoré po európskej ceste prichádza do Bratislavy až na letisko.

Celkom 21 skladieb zaznelo vo Vajnoroch, medzi nimi aj Shot Down in Flames, Thunderstruck, Have a Drink on Me, Hells Bells, Shot in the Dark, Shoot to Thrill, Sin City, Rock ‚n‘ Roll Train, High Voltage, You Shook Me All Night Long, ktorú fanúšikovia poznajú aj z českej cover verzie skupiny Arakain. Odmenou za skvelú atmosféru bol prídavok a dve skladby T.N.T. a For Those About to Rock.

(tasr)


Majiteľ sociálnej siete Facebook Mark Zuckerberg priznal americkému Kongresu jeden z najmasívnejších cenzorských zásahov zo strany vládnej moci voči nepohodlným názorom občanov v modernej histórii. Nešlo pritom o ochranu utajovaných skutočností či iných zákonných dôvodov, ale o krytie korupcie a umlčiavanie kritikov pandemických opatrení. Tento prípad ukazuje, ako veľmi dôležitý je zákaz cenzúry, a prečo je toto ústavné právo potrebné neustále strážiť. Viac v článku.

prečítať viac

Automobilovému koncernu Volkswagen prerástli problémy s konkurencieschopnosťou cez hlavu. Skupina hlási najväčší problém práve vo svojej vlajkovej značke Volkswagen, ktorej ziskové marže sú už dlhší čas príliš nízke.

prečítať viac