Šéfkuchár na olympiáde: Francúzom chceme prezentovať našu divinu a chute Slovenska

Vladimír Morochovič je skvelý kuchár, hneď na začiatku musím priznať, že sa poznáme a budeme si tykať. Keď sme založili Štandard, v čase keď sa rozšíril čínsky vírus, prišiel Vlado o prácu a práve keď všetci reštaurácie zatvárali, on si svoju otvoril.

kuchar_MZ_hlavna Vladimír Morochovič. Foto: Matúš Zajac

Na olympiáde v Paríži varí v slovenskej kuchyni, rozprávali sme sa krátko pred jeho odchodom do Paríža, ale reč nebude len o tom, čo tam bude variť, ale ako si aj doma urobiť jednoduchú francúzsku omáčku k rybe.

Vlado, keď vyjde tento rozhovor, budeš už variť na olympiáde. Komu budeš vlastne variť, športovcom? Alebo komu?


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.