Nechajte osy žiť. Ľudia ich nezaujímajú

Na zoznam hrozných vecí treba pridať lapače na osy. Keď človek niečo také uvidí, mal by okamžite zasiahnuť, zničiť ten predmet a ešte nezabité osy zachrániť.

Ilustračná foto. Flickr.com Ilustračná foto. Flickr.com

Tieto príšerné pasce sa dokonca predávajú, dajú sa objednať na internete, ale mnohí ľudia s čudnými povahami alebo jednoducho hlupáci, si ich vyrábajú sami. Rozrežú PET fľašu, nalejú do nej sirup alebo nejakú šťavu a čakajú na dielo skazy. V okamihu sa tam topia desiatky ôs. To je dnes už takmer pri každom bufete. Je to nechutné a barbarské. 

Nedávno som sa v jednom stánku na kúpalisku spýtal, prečo to robia a či im tých ôs nie je ľúto. Nechápavo sa na mňa pozreli a povedali, že osy sú nebezpečné a obťažujú zákazníkov, ktorí sa oprávnene boja uštipnutia.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.