V USA to pred voľbami vrie aj v šoubiznise – prehovorila bezdetná dáma s mačkou

Celebrity v Spojených štátoch vychádzajú s pravdou von - milujú Donalda Trumpa alebo Kamalu Harrisovú?

Taylor Swift Endorses Kamala Harris, Warsaw, Poland - 11 Sep 2024 Foto: Profimedia.sk

Taylor Swiftová, najznámejšia svetová speváčka, v tom má jasno. Hviezda, od ktorej sa to očakávalo zrejme najviac a už celé týždne, zatriasla mediálnym svetom, keď v stredu zverejnila na svojom instagramovom profile (s takmer 300 miliónmi sledovateľov) profesionálnu fotografiu s mačkou. Dovedna sa zapáčila vyše 10 miliónom ľudí. Nielen pre tú mačku. 

„V prezidentských voľbách 2024 budem hlasovať za Kamalu Harrisovú a Tima Walza,“ vyznala sa speváčka otvorene a zaplnila tým všetky svetové médiá, sociálne siete aj diskusie. „Budem voliť Kamalu Harrisovú, pretože bojuje za práva a veci, za ktoré by sa mal podľa mňa biť každý správny bojovník. Myslím si, že je to rozvážna a nadaná líderka a verím, že v tejto krajine môžeme dosiahnuť oveľa viac, ak nás bude viesť pokoj a nie chaos,“ vysvetľuje Swiftová v dlhšom príspevku, podpísanom ako „bezdetná dáma s mačkou“. Tým podpichla Trumpovho spolukandidáta J. D. Vancea, ktorý týmto opisom charakterizoval typickú voličku amerických Demokratov.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.