Futbal: Trnava porazila Duklu 1:0, Podbrezová zdolala Michalovce

Futbalisti Spartaka Trnava si v nedeľňajšom dueli 8. kola Niké ligy s Banskou Bystricou pripísal na konto druhé víťazstvo v sezóne. „Andeli" zdolali Duklu 1:0 a držia si v tejto sezóne neporaziteľnosť.

FC Spartak Trnava - MFK Dukla Banská Bystrica Na snímke zľava kapitán tímu MFK Dukla Banská Bystrica Ľubomír Willwéber, futbalista z tímu FC Spartak Trnava Jakub Paur a futbalista z tímu MFK Dukla Banská Bystrica Boris Godál. Foto: Matúš Grinaj/TASR

Jediný gólový moment duelu prišiel v 36. minúte po postupnom útoku Trnavy. Daniel prihral doľava Jureškinovi, ktorý si prehodil loptu na pravačku, poslal prudký center do päťky, cez ktorú prešla lopta až na úroveň zadnej žrde, kde Ďuriš vyhral súboj s Willwéberom a pohotovo poslal loptu do siete.
Po zmene strán mohli skórovať oba tímy, viac z hry mal Spartak, ktorý duel kontroloval, 3518 divákov však už gól nevidelo.

Futbalisti FK Železiarne Podbrezová zvíťazili v nedeľňajšom zápase 8. kola Niké Ligy nad MFK Zemplín Michalovce 4:1. Podbrezovčania sa posunuli v neúplnej tabuľke s ôsmimi bodmi na siedmu priečku, Zemplínčania majú o bod menej a sú deviati.

(tasr)


Marxistická interpretácia požiadavky na rovnakú odmenu za rovnakú prácu poškodzuje ekonomiku. Otvára priestor, aby štát neprimerane vstupoval do súkromných vzťahov. Napríklad britský pracovný tribunál núti spoločnosť Next odmeňovať predavačky rovnako ako skladníkov.
Prejsť na článok
Ako sa konsolidačný balík dotkne slovenskej ekonomiky. Už teraz je jasné, že negatívne ovplyvní peňaženky všetkých občanov.
Prejsť na článok
Košicami sa v roku 2018 rozšírila správa, že na KVP postavia špičkové futbalové ihrisko s umelou trávou. Domáci boli nadšení, verili, že sa na ňom vyžijú neobmedzene. Komentáre na sociálnej sieti o tom, ako je…
Prejsť na článok