Hollywood zázračne prepisuje štatistiky o podiele transgender osôb v populácii

Toľko hollywoodskych celebrít sa už pochválilo tým, že ich deti sú transrodové, že to znie, ako by v Hollywoode padal iný dážď než v bežnom svete.

Ilustračná fotografia: Štandard

Príbehy o tom, ako sa zo synov hollywoodskych celebrít stávajú dievčatá v posledných rokoch akoby nemali konca kraja. Menšinou v Hollywoode sa stávajú skôr tí, ktorí trvajú tvrdohlavo na tom, že pohlavie ich detí im bolo jasné od začiatku a nečakali, kým si ho ich batoľa vyberie. 

Ako Charlize Theronová známa z filmov ako Diablov advokát či Hancock. Tá médiám nadšene porozprávala, ako sa na ňu jej adoptovaný syn v troch rokoch uprene zahľadel a oznámil jej: „Mami, ja nie som chlapec!“ Podobný prípad bol aj jej druhý adoptovaný syn. „A tak mám teraz dve nádherné dievčatá, ktoré – ako každý iný rodič – chcem zo všetkých síl ochraňovať”, dodala.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.