Zrada a pomsta v SNS. V zápletke Huliakovej telenovely vystupujú aj Číňania

Poslanci za SNS nevydržali pokope ani rok. Huliak si stavia minifrakciu Národnej koalície, ktorá za šéfa parlamentu nechce Danka, ale zástupcu Hlasu. Danko to vyhodnotil ako dýku v chrbte a tvrdí, že vedľa Huliaka sa už nepostaví. Klub SNS sa rozbil.

Rudolf Huliak Andrej Danko Rudolf Huliak a Andrej Danko. Foto: TASR.

Strhlo sa to dosť rýchlo (aj keď nie nečakane). Ešte pred týždňom stál Huliak pevne po boku Danka. Dokonca to vyzeralo tak, že v spore s poslankyňou PS Plavákovou ho chráni vlastným telom.

V utorok však Huliak podnikol niečo, čo sa v SNS neodpúšťa. Potopil Danka v boji o post šéfa parlamentu. Huliak nechce vystupovať za SNS, ale za svoju Národnú koalíciu. A tá vraj v spore o predsedu Národnej rady podporí zástupcu Hlasu. Huliak tvrdí, že majú troch poslancov.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.