Michalovce zvíťazili v predohrávke 13. kola nad Slovanom 5:1

V neúplnej tabuľke sa Michalovčania dostali s 24 bodmi na čelo o bod pred Spišskú Novú Ves, ktorá má zápas k dobru, "belasým" patrí 3. miesto so ziskom 22 bodov.

HK Dukla Ingema Michalovce – HC Slovan Bratislava Dukla Ingema Michalovce vs HC Slovan Bratislava 16. októbra 2024 v Michalovciach. FOTO TASR - Roman Hanc

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili v stredajšej predohrávke 13. kola Tipos extraligy nad HC Slovan Bratislava 5:1.

Slovan išiel do vedenia v 13. minúte zásluhou Liama Pecarara, ktorý si vychutnal bekhendovým blafákom brankára Juliana Juncu. V úvodnej časti však dokázal vyrovnať prudkou strelou v presilovej hre obranca Adam Drgoň.

V prostrednej časti domáci potrestali nedisciplinovanosť Slovana, dvakrát sa presadil Kaspars Daugavinš a na 4:1 zvýšil Topi Rönni. V 38. minúte najskôr Pecararo podrazil za bránkou Juncu, následne krosčekom poslal k zemi Sebastiána Jasečka a po mele videl on aj domáci Adam Varga trest do konca stretnutia. Rozhodcovia ocenili na 5+DKZ aj Pecararov krosček. Triumf domácich spečatil v 55. minúte v presilovke Renars Krastenbergs.

(tasr)


Rozsiahla korupčná trestná činnosť a množstvo obvinení by pre páchateľa malo prirodzene znamenať dlhoročné väzenie. V prípade Františka Imreczeho prokurátorovi stačilo uloženie peňažného trestu a zrušenie siedmich obvinení výmenou za jeho svedectvá. Viac v článku.
Prejsť na článok
Branislav Becík môže byť spokojný, nitrianska župa bude mať svoje nové sídlo. Presťahujú sa do neho všetci zamestnanci, ktorí sú teraz roztrúsení v troch budovách po meste. Ak pôjde všetko hladko a podľa plánov, nové…
Prejsť na článok