Vallova viceprimátorka chce nakresliť priechod na Staromestskej ulici. Spomalí to dopravu, vytvorí zápchy a prinesie ďalšie negatíva

Práce na elektrièkovej trati v Petržalke by sa mali opä rozbehnú Primátor Bratislavy Matúš Vallo a prvá námestníčka Tatiana Kratochvílová. Foto: Jaroslav Novák/TASR

Viceprimátorka Bratislavy pani Tatiana Kratochvílová prišla s návrhom na spomalenie MHD smerom do mesta, ktorý volá po diskusii a polemike.

Je leto, slnka čas, je preto možné, že letné počasie ovplyvňuje rozhodnutia politikov viac, ako by možno bolo pre verejný záujem vhodné.

Cyklistický spolok Cyklokoalícia, ktorého členovia od Vallovho nástupu do funkcie metastázovali dopravné oddelenie bratislavského magistrátu, a spolok aktivistiek zneužívajúcich svoje deti na klimatickú hystériu s príhodným názvom Znepokojené matky, získali od bratislavskej viceprimátorky Tatiany Kratochvílovej, odborníčky primátora Valla pre dopravu, predbežný súhlas s vytvorením priechodu pre chodcov na Staromestskej ulici na úrovni Zochovej ulice.

Pre lepšie pochopenie tohto nápadu musím Staromestskú ulicu trochu bližšie opísať.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Pokračovaním súhlasíte s aktualizovanými Podmienkami k ochrane súkromia a Všeobecnými obchodnými podmienkami