Nález tela v igelite je zahalený dohadmi. Ľudia počúvajú šialené konšpirácie

TRSTENÁ/ÚSTIE NAD PRIEHRADOU – Čitateľov sme v utorok informovali o náleze ľudského tela zabaleného v igelite v lesoch v blízkosti Oravskej priehrady. Prípadom sa v súčasnosti zaoberá polícia, avšak strašný nález neďaleko ľudských obydlí poskytol verejnosti priestor na špekulácie.

baf6d698-d460-4073-af37-28e66ec47c5b_oravska-priehrada Tragédia sa stala na Oravskej priehrade. FOTO: Pavol Konštiak

„Počula som o tele, ktoré sa našlo bez hlavy v koberci,“ povedala nám žena, ktorá zachytila nepravdivé informácie o prípade. Iní tvrdia, že išlo o pomstu či muža so zlou povesťou. Ďalší sa čudujú, že prípad nemal väčší priestor v médiách, čo podporilo teórie o vplyvnom podnikateľovi, ktorý chcel vraždu uchovať v tajnosti.

Žilinský Štandard sa na základe šírenia takýchto teórií obrátil na hovorkyňu Krajského riaditeľstva policajného zboru v Žiline Gabrielu Kremeňovú.

„Vzhľadom na vykonávané procesné úkony poskytnutie bližších informácií by mohlo zmariť alebo sťažiť objasnenie a vyšetrenie veci. Bližšie informácie poskytneme, keď to procesná situácia dovolí,“ uviedla.

Situáciu budeme pozorne sledovať. Po zistení nových informácií a skutočností zo strany polície či odborníkov budeme o prípade ďalej informovať.