Slovan bez komplikácií prevalcoval aj Zlaté Moravce

BRATISLAVA – V poslednom dueli deviateho kola Niké ligy zvíťazil ŠK Slovan Bratislava na pôde ViOn-u Zlaté Moravce vysoko 3:0 (1:0).

Už v druhej minúte Strelec našiel českého útočníka Zmrhala, ktorý bez väčších problémov otvoril stav nedeľného stretnutia – 0:1. V 20. minúte po dobrom centri Lichého hlavičkoval Pauschek. Slovanisti sa po jeho nepremenenej šanci chytali za hlavy; skóre sa nemenilo. V 27. minúte sa k veľkej príležitosti vyrovnať stav dostal Čerepkai. Jeho pokus sa však medzi tri žrde nevošiel. Tímy schádzali na polčas za jednogólového vedenia majstra.

V 47. minúte Strelec poslal prihrávku na Toliča na ľavom krídle. Hosťujúci stredopoliar sa pohral s domácou obranou a peknou strelou prekonal Slávika v domácej bráne – 0:2. V 62. minúte mal veľkú šancu streliť kontaktný gól ViOn. Suľa si narazil loptu s Balajom a prvý menovaný vo veľmi dobrej príležitosti trafil iba tyč brány hostí. V 72. minúte mohli opäť udrieť belasí. Barseghjan potiahol akciu po pravej strane.

Prihral Weissovi, a ten mu loptu vrátil. Zakončenie Arménca tesne minulo domácu bránu. V 75. minúte zavŕšil Slovan svoju vysokú výhru. Pauschek si zbehol po pravom krídle. Zdvihol hlavu a presnou prihrávkou našiel Toliča, ktorý z tesnej blízkosti prekonal Slávika v domácej bráne druhýkrát v zápase. Belasí zvíťazili v Zlatých Moravciach vysoko 3:0 a šplhajú v tabuľke smerom k prvej priečke.

(onlajny.eu)


Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok
Nielen zvolenie predsedu parlamentu je poznačené sporom medzi koaličnými stranami Hlas a SNS. Ďalšou témou je spor o zloženie Rady STVR a osobu nového generálneho riaditeľa telerozhlasu.
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok