Obrovská tragédia pred Vianocami: Pri požiari bytu zahynul človek

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – Obyvatelia mesta sa spamätávajú z hroznej udalosti. Dňa 21. decembra v obytnom dome na Revolučnej ulici vypukol požiar, ktorý si vyžiadal ľudský život.

aktualita_zilinsky Muž skončil so zraneniami v nemocnici. Foto: Žilinský Štandard

Oheň sa začal šíriť okolo 13:00. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Na Revolučnú vyrazili aj hasiči z Liptovského Mikuláša na troch vozidlách. Z bytu sa valil kúdol dymu, ktorý hasičom komplikoval zásah. Pri požiari zahynul 72-ročný muž.

Podľa našich informácií mesto okamžite ponúklo pozostalým možnosť ubytovania. Manželka zosnulého to však odmietla s tvrdením, že pôjde bývať k príbuzným.

Podľa informácií Žilinského Štandardu nebolo nutné ľudí z paneláku evakuovať ani vyhlásiť mimoriadnu situáciu. „Strata ľudského života nás nesmierne mrzí. V mene svojom aj v mene mesta vyjadrujem pozostalým úprimnú sústrasť a ubezpečujem ich, že im v prípade potreby budeme nápomocní,“ vyjadril sa k udalosti zástupca primátora Rudolf Urbanovič.

Zatiaľ nie je známe, prečo sa požiar rozšíril ani ako presne došlo k úmrtiu spomínanej osoby. Prípadom sa budeme zaoberať a prinesieme o ňom ďalšie informácie.