Známa televízna hviezda: Pozrite, čo si nadelila pod stromček

LONDÝN – Meno Gordon Ramsay (57) je známe nielen milovníkom dobrého jedla, ale aj priaznivcom televíznych relácií o varení. Britský šéfkuchár nie je vo svojom odbore žiadne béčko, keďže získal už šestnásť michelinských hviezdičiek. Je tiež autorom mnohých kníh o varení. Nedávno prekvapil spolu s manželkou Tanou (49) svojich priaznivcov neobvyklou fotografiou.

Tana a Jesse Tana so šiestym prírastkom. Foto: insg tanaramsay

Dvojica, ktorá je vo veku, keď by pokojne mohla byť už starými rodičmi, zmiatla niektorých záberom s novorodencom. Pochybovačov však hneď vyviedla z omylu. Nebolo to vnúčatko, ale v poradí už šieste dieťa páru. Komentujúci netajili, že ich to prekvapilo, keďže o tom, že rodina hviezdneho šéfkuchára sa rozrastie, nebolo nikde ani zmienky.

Tana k záberu, na ktorom je spolu s drobčekom a šťastným oteckom Gordonom, ktorý dieťa pusinkuje, napísala: „Bolo to deväť nervydrásajúcich mesiacov, ale zvládli sme to a boli sme požehnaní týmto malým batôžkom. Rodina Ramsayovcov je už kompletná. Jesse James Ramsay, veľmi ťa milujeme,“ vyznala sa šťastná mamička.

Benjamínok rodiny dorovnal stav bratov a sestier na 3 : 3. Súrodenci Megan Jane (26), dvojčatá Holly Anna a Jack Scott (23), Matilda Elizabeth (22), Oscar James (4) sú bračekom nadšení, o čom svedčia fotografie a videá, ktoré sa objavujú na profiloch ich rodičov. V celebritnej rodine prežívali všetci v čase Vianoc nielen biblický, ale trochu aj ich súkromný betlehemský príbeh.