VIDEO: Smiech aj plač na radnici. Primátor prijal prvé bábätko narodené v tomto roku 

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU – Prvým Bánovčanom narodeným v roku 2024 bol Timotej Šlachta. Prišiel na svet v tretí deň nového roka v trenčianskej pôrodnici.

titulna u primatora BN Primátor prijal prvé bábätko narodené v tomto roku. Čo mu zaželal? Foto: Stanislav Vavro

Timko je druhorodené dieťa rodičov Martiny a Martina Šlachtu. Po narodení mal hmotnosť 3 166 gramov a meral 53 centimetrov. Timoteja doma čakal aj 2-ročný brat Samko.

Primátor mesta Bánovce nad Bebravou Róbert Gašparík privítal na radnici malé novorodeniatko a jeho rodičom s bračekom zaželal veľa zdravia, šťastia, lásky a okrem gratulácie im venoval vecný dar.

Videoreportáž: Primátor Gašparík prijal prvé bábätko narodené v tomto roku. Zdroj: Stanislav Vavro

„Dúfali sme trošičku, že to bude dievča, ale chlapec je super, budú kamaráti,“ povedala s úsmevom na tvári šťastná mamička Martina počas návštevy u primátora.

„Ja som nadmieru spokojný a šťastný. Veľmi ma teší, že máme spolu dve zdravé deti. Pocity, ktoré prežívame, sa nedajú ani opísať,“ vyjadril sa nadšený otecko Martin počas srdečnej debaty.

Mamička malého princa nezabudla pochváliť personál a starostlivosť počas pobytu v trenčianskej pôrodnici. „Veľmi sa to tu polepšilo. Naposledy som tu rodila pred dvomi rokmi. Takmer všetko sa tu odvtedy poprerábalo. Nemám sa na čo sťažovať,“ doplnila Martina.

„Chcem zaželať Timotejkovi, aby sa mu darilo, aby bol zdravý, vyrastal v spokojnosti, mal dobrých, milujúcich rodičov, ktorých vo vás vidím,“ povedal počas prijatia primátor.

Ku gratulácii celej rodinke Šlachtovej sa srdečne pripája aj redakcia Trenčianskeho Štandardu.