Weiss mladší v Grazi na seba opäť upozornil a ukázal, prečo nie je v reprezentácii

Sturm Graz - ŠK SLOVAN BRATISLAVA Vladimír Weiss ml. odchádza z ihriska po červenej karte v prvom zápase play off EKL v Grazi. Foto: Jakub Kotian/TASR

O nevydarenom zápase futbalistov Slovana Bratislava v Grazi so Sturmom sa napísalo a povedalo už mnoho. Aj po vychladnutí všetkých emócií zostáva nepochopiteľný skrat Vladimíra Weissa mladšieho, ktorý absolútne zbytočným vylúčením oslabil svoj tím a s najväčšou pravdepodobnosťou „zarezal“ postupové nádeje Slovana. Bezprostredne po zápase to pritom nikto zo Slovana nedokázal priznať, samotný Weiss sa ospravedlnil na druhý deň.

V krátkosti si pripomeňme, čo sa vlastne stalo. Slovan prehrával v Merkur Arene už 1:3 a po zmene strán nedokázal smerom do ofenzívy nič vymyslieť. Tréner Vladimír Weiss starší s výrazne okresaným manévrovacím priestorom poslal na trávnik svojho syna s nádejou, že niečo zmení, ako to už neraz v kariére dokázal. Lenže Weiss mladší sa z ihriska porúčal skôr, ako sa poriadne stihol dotknúť lopty. Za zbytočný faul v strede poľa.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Pokračovaním súhlasíte s aktualizovanými Podmienkami k ochrane súkromia a Všeobecnými obchodnými podmienkami