Pri smrteľnej nehode v Bratislave zomrel bývalý vynikajúci hokejista a spevák

BRATISLAVA – Vo štvrtok (22. 2.), zhruba hodinu pred polnocou, došlo v našej metropole k tragickej dopravnej nehode. Do Mestskej časti Bratislava – Ružinov, presnejšie oblasti Zlaté piesky, boli privolané všetky záchranné zložky.

Enrico nehoda Pri tragickej nehode skonal mladý spevák, ktorý bol v minulosti aj úspešným hokejistom. Fotokoláž: ing eneres13x

Vodič auta značky Hyundai, ktorý jazdil v smere na mesto Senec, z neznámych dôvodov prešiel do protismeru, kde následne narazil do stĺpa verejného osvetlenia.

Polícia vyšetruje viaceré okolnosti, ktoré súvisia s nehodou. Foto: Polícia SR – Bratislavský kraj

Napriek obrovskej snahe záchranárov, muž na následky ťažkých zranení skonal pri prevoze do nemocnice. Podľa prvotných zistení polície sa nepotvrdila domnienka o tom, že by sa v aute nachádzala aj nejaká ďalšia osoba.

Portál noviny.sk uviedol, že vodičom auta bol Enrico Miško (†29), účastník šou Česko Slovensko má talent z roku 2022.

Údajne kvôli nálezu podozrivých predmetov (injekcií) v aute, boli na miesto prizvaní aj kriminalistickí experti. Tí by mali podrobiť dané predmety skúmaniu.

Na určenie príčiny smrti, ale aj toho či vodič v čase nehody nebol pod vplyvom alkoholu alebo iných omamných látok, bola nariadená súdna pitva.

Príčiny, pre ktoré došlo k nehode, sú v štádiu zisťovania. Foto: TV JOJ

Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Na sociálnej sieti pribúdajú kondolencie rodine Enrica. Na mladého muža spomínajú aj jeho bývalí spoluhráči z HC Slovan Bratislava, za ktorý hral hokej dlhých 16 rokov. Peter „Peťo“ napísal: „Eňo vzhľadom na alergiu na čpavok musel skončiť s hokejom, bol z toho celý ‚špatný‘. Skúšal to neskôr so spevom – rapom, ale nebolo to už ono, nedarilo sa mu tak, ako na ľade. Odpočívaj v pokoji, brácho môj!“


Nielen zvolenie predsedu parlamentu je poznačené sporom medzi koaličnými stranami Hlas a SNS. Ďalšou témou je spor o zloženie Rady STVR a osobu nového generálneho riaditeľa telerozhlasu.
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok