Štart sezóny na vrútockom kúpalisku s novým bufetom sa blíži. Aké bude vstupné?

kupalisko vrutky kontajner pre bufet Letné kúpalisko bude mať nový bufet, týždeň pred otvorením sa ešte dokončieval. Foto: mesto Vrútky

VRÚTKY – Letná sezóna sa na mestskom kúpalisku vo Vrútkach začne v sobotu 15. júna, čo bude o niečo skôr ako vlani. Ak by v otvárací deň nebolo priaznivé počasie, odložilo by sa to o pár dní neskôr.

V areáli letného kúpaliska, ktorého prevádzkovateľom je Plavecký a vodnopólový klub Vrútky, je niekoľko noviniek. V bazéne je nová filtračka, okolie zdobí nový chodník a opravený je svah, ktorý po zosuve bolo nutné spevniť. Práve preto nastali zmeny v tej časti, kde sa podávalo občerstvenie.

„Budeme mať nový bufet, kde si návštevníci budú môcť pochutnať na klasickom kúpaliskovom sortimente a osviežiť sa nápojmi. Vrútočanov, ale aj ľudí, ktorí k nám prídu z Martina, ale aj iných miest a obcí, poteší to, že sme ceny vstupného nezvyšovali,“ uviedol pre Žilinský Štandard predseda PVK Vrútky Dušan Kucharik.

Celodenný lístok pre dospelých je šesť eur, Vrútočania platia päť eur, deti, seniori a ZŤP majú ďalšie zľavy. Otvorené bude každý deň od pondelka do nedele (10:00 až 18:00), ale v tých dňoch, počas ktorých bazén budú potrebovať vodní pólisti, sa verejnosť musí uspokojiť s iným režimom.

„Napríklad v sobotu 15. júna sa v našom bazéne odohrá zápas od 9:30 do 11:30,“ pripomenul šéf PVK, ktorého tešia úspechy klubu.

Kadetky aj žiačky skončia v lige na druhom mieste a kadeti majú ešte šancu zabojovať o medailu. No a počas tohto víkendu sa vyznamenal aj ženský vrútocký tím (vekový priemer družstva je menej ako 16 rokov), ktorý triumfoval na medzinárodnom turnaji žien v Prahe, kde zdolal domácu Spartu, Viedeň a Drážďany.


Ďalšie články
125 dní do volieb v USA. Demokrati sa môžu zbaviť Bidena, nemá však istú náhradu

125 dní do volieb v USA. Demokrati sa môžu zbaviť Bidena, nemá však istú náhradu

Viacerí predstavitelia Demokratickej strany, ako i popredné denníky, vyzvali amerického prezidenta Joea Bidena, aby odstúpil z volebného súboja so svojím republikánskym predchodcom Donaldom Trumpom. Hoci verejne sa Bidena zastal jeho bývalý nadriadený Barack Obama, práve on mal v zákulisí presviedčať vedenie strany, aby ho odvolali. Aspoň to tvrdí konzervatívny...