Štart sezóny na vrútockom kúpalisku s novým bufetom sa blíži. Aké bude vstupné?

VRÚTKY – Letná sezóna sa na mestskom kúpalisku vo Vrútkach začne v sobotu 15. júna, čo bude o niečo skôr ako vlani. Ak by v otvárací deň nebolo priaznivé počasie, odložilo by sa to o pár dní neskôr.

kupalisko vrutky kontajner pre bufet Letné kúpalisko bude mať nový bufet, týždeň pred otvorením sa ešte dokončieval. Foto: mesto Vrútky

V areáli letného kúpaliska, ktorého prevádzkovateľom je Plavecký a vodnopólový klub Vrútky, je niekoľko noviniek. V bazéne je nová filtračka, okolie zdobí nový chodník a opravený je svah, ktorý po zosuve bolo nutné spevniť. Práve preto nastali zmeny v tej časti, kde sa podávalo občerstvenie.

„Budeme mať nový bufet, kde si návštevníci budú môcť pochutnať na klasickom kúpaliskovom sortimente a osviežiť sa nápojmi. Vrútočanov, ale aj ľudí, ktorí k nám prídu z Martina, ale aj iných miest a obcí, poteší to, že sme ceny vstupného nezvyšovali,“ uviedol pre Žilinský Štandard predseda PVK Vrútky Dušan Kucharik.

Celodenný lístok pre dospelých je šesť eur, Vrútočania platia päť eur, deti, seniori a ZŤP majú ďalšie zľavy. Otvorené bude každý deň od pondelka do nedele (10:00 až 18:00), ale v tých dňoch, počas ktorých bazén budú potrebovať vodní pólisti, sa verejnosť musí uspokojiť s iným režimom.

„Napríklad v sobotu 15. júna sa v našom bazéne odohrá zápas od 9:30 do 11:30,“ pripomenul šéf PVK, ktorého tešia úspechy klubu.

Kadetky aj žiačky skončia v lige na druhom mieste a kadeti majú ešte šancu zabojovať o medailu. No a počas tohto víkendu sa vyznamenal aj ženský vrútocký tím (vekový priemer družstva je menej ako 16 rokov), ktorý triumfoval na medzinárodnom turnaji žien v Prahe, kde zdolal domácu Spartu, Viedeň a Drážďany.


Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok