Chaos v Nemecku dosahuje novú úroveň. Netflix na rok zadarmo výmenou za zakázané nože

Byť Nemcom nebolo nikdy jednoduchšie. Koncom júna vstúpil do platnosti zákon o modernizácii štátneho občianstva, podľa ktorého je teraz na získanie nemeckého občianstva potrebných len päť rokov pobytu namiesto predchádzajúcich ôsmich.

Ilustračné foto. Freepik.com Ilustračné foto. Freepik.com

V špecifických prípadoch postačia aj tri. Záujem by bol. V júli požiadalo o nemecký pas o 27 percent (Hesensko), 41 percent (Brémy) a 76 percent (Hamburg) viac cudzincov ako mesiac predtým. Hoci v súčasnosti preťažené úrady nepochybne zvládnu prílev žiadateľov, keď sa opäť dostanú do tempa, zrýchlená naturalizácia so sebou prináša z dlhodobého hľadiska mnoho ďalších dôsledkov. Napríklad to, že Nemci sa zrazu a nečakane stanú väčšími zločincami než boli predtým bez toho, aby sa skutočne väčšími zločincami stali.

Migranti totiž páchajú neúmerne veľký podiel trestnej činnosti. Podiel cudzincov podozrivých z trestných činov, ktoré eviduje kriminálna polícia v Nemecku, je v súčasnosti 41,1 percenta, pričom predstavujú len 15 percent populácie. S nemeckým pasom vo vrecku ich teraz Spolková kriminálna polícia automaticky eviduje len ako nemeckých občanov. Zahraničná kriminalita sa zníži, domáca kriminalita vzrastie. Nemecká vláda administratívnym krokom uzavrela kruh.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.