O bôžikoch a deťoch

Priateľ mi rozprával o svojej dovolenke. V severnej Afrike videli desaťtisíce zvláštne opracovaných kameňov nahádzaných okolo cesty. Kamene mali takú polguľovú a pod ňou oválnu priehlbinku.

dítě, plod, zárodek, foetus, embryo, model, ruce, žena Ilustračné foto: ČTK / Lehtikuva / Kimmo Mäntylä

Vysvetlili im, že ide o truhličky novorodeniatok, ktorým odsekli hlavu ako obeť bohyni Aštarte s cieľom zabezpečiť si úspech. Priehlbinky boli na hlavičku a telíčko.

Môj priateľ bol zdesený a hovoril, ako mohol niekto rozumný veriť, že zabitím svojho syna alebo dcéry si môže zabezpečiť šťastie a úspech. Pamätám si, ako som mu odpovedal. Myslíš, že dnes sú ľudia lepší? Aj dnes sú presvedčení, že pre svoje šťastie musia zabiť vlastné nenarodené dieťa.

Milión tristopäťdesiattisíc detí zabitých umelým potratom na Slovensku. Zničená príroda hormonálnou antikoncepciou, rieky s kontaminovanými rybami a nespočítateľné množstvo detí zabitých antikoncepciou krátko po počatí. Obzrite sa okolo seba a rátajte, každý piaty, ktorý mal byť medzi nami, je v nebi nad nami, lebo bol zabitý pri umelom potrate.

A niekto sa ešte spýta, či je to naozaj dôležité. Dvojnásobné decimovanie celej slovenskej populácie nie je dôležitá otázka?

Všetky tie vysmiate modly neviazaného sexu, úspechu, životného štandardu, kariéry sľubujúce šťastie nakoniec vedú k bôžikovi smrti a nešťastia.

Nie je jedno, v akého Boha veríme! Verím v Boha života, v Boha, ktorý miluje každú bytosť, ktorú stvoril. Boha, ktorý je otcom každého dieťaťa a v Boha plného milosrdenstva a odpustenia pre tých, čo ľutujú zlo a chcú sa zmeniť. Ale dnes sa najtemnejšie zlo považuje za dobro a právo. Nič viac nebráni odpusteniu a milosrdenstvu ako viera v túto lož.

Zabíjať vlastné nenarodené deti z akéhokoľvek dôvodu, či už pre pochybné šťastie, pre voľný sex, je v našej republike garantované zákonom. Nespravodlivý zákon, ktorý dovoľuje zabíjať Božie deti, musí padnúť!

Je zrušenie zákona o zabíjaní nemožné? Iba pre toho, kto neverí!

Amerike trvalo 50 rokov a rozsudok Roe vs. Wade bol zrušený. A kým nebol zrušený, aj tak americké štáty prijímali desiatky zákonov o ochrane detí, hoci vedeli, že ich Najvyšší súd zruší. Prečo? Lebo bolo správne nepoddať sa a nezmieriť sa so zabíjaním.

Preto sa nebojme ani my! Verme a konajme všetko, čo je v našich silách a o rok to už k zrušeniu zákona možno nebude 50 rokov, ale iba 49.

Ak chceme zachrániť tento národ a štát, musíme zrušiť zákon o vraždení Božích detí. Nie som poslanec ani člen vlády, nemôžem meniť zákony, ale môžem to žiadať na Národnom pochode za život v nedeľu 22. septembra 2024 v Košiciach. 

Preto prídem a žiadať to budem.

Hydepark je priestor na slobodnú diskusiu určený pre akademikov, politikov, ľudí z cirkevného alebo v širokom zmysle slova verejného života. Publikované názory nemusia zodpovedať redakčnej línii Štandardu.


Branislav Becík môže byť spokojný, nitrianska župa bude mať svoje nové sídlo. Presťahujú sa do neho všetci zamestnanci, ktorí sú teraz roztrúsení v troch budovách po meste. Ak pôjde všetko hladko a podľa plánov, nové…
Prejsť na článok