Americký socializmus. Harrisová sľubuje raj na zemi

Júnová debata amerických prezidentských kandidátov Joea Bidena a Donalda Trumpa vykričala do sveta, že kráľ je nahý a ani najväčší roztlieskavači demokratov to už nemohli ďalej ignorovať.

Election 2024 Debate Kamala Harrisová. Foto: TASR/AP

To, že súčasný prezident Biden je pristarý aj na svoju dnešnú funkciu, nieto ešte na ďalšie funkčné obdobie, už zreteľne videlo aj každé malé dieťa. Demokrati preto posunuli do kandidatúry Kamalu Harrisovú.

Terajšia viceprezidentka prešla podivuhodným prerodom. Dosiaľ nás ako jedna z najdôležitejších predstaviteliek administratívy presviedčala, ako sa americkej ekonomike darí a že inflácia je mŕtva. Teraz z nej zrazu prýštia nápady, ako vyriešiť katastrofálnu ekonomickú situáciu a hroznú infláciu. Ako keby zabudla, že je ešte stále dvojkou v Spojených štátoch, ktorá je za tieto problémy zodpovedná.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.