Minister Drucker potvrdil naše slová. Premiér Fico Štandard kritizoval neoprávnene

Kauza trenčianskeho gymnázia a hlavne úplne opačné vyjadrenie premiéra a ministra školstva ukazujú, že Fico sa buď snaží svojich voličov podviesť, alebo netuší, čo robí jeho minister školstva.

Predseda vlády SR Robert Fico navštívil Ministerstvo školstva Robert Fico a Tomáš Drucker počas návštevy ministerstva školstva 20. augusta 2024 v Bratislave. FOTO TASR - Martin Baumann

V pondelok sme v Štandarde publikovali text s názvom „Kauza v Trenčíne ukazuje, že Ficova vláda ideológie na školách zastavovať nechce a nebude“ na ktorý v utorok reagoval premiér Fico, ktorého evidentne rozčúlil. Fico sa sťažoval, že titulok je zavádzajúci, vláda vraj nemôže vedieť, čo sa deje na každej škole.

Okrem toho premiér konanie gymnázia odsúdil, pričom hovoril o „pomätenom profesorovi“ a vyzval rodičov, aby „nahlasovali, pokiaľ na škole, ktorú navštevujú ich deti, niekto organizoval podobné LGBTI+ podujatia.“


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.