Juraj Slafkovský vracia úder zväzu, je však naďalej odhodlaný reprezentovať

Po prvotných výrokoch Slafkovského na seba reakcia slovenského zväzu ľadového hokeja nenechala dlho čakať. Reprezentant po troch odohratých dueloch v NHL poskytol ďalšie stanovisko k stanoviskám zväzu.

Juraj Slafkovský Juraj Slafkovský. Foto: Jakub Kotian/TASR

„Nechcem sa s nimi hádať. Dali mi šancu, keď som mal šestnásť. Myslím si však, že svojimi výkonmi som ju splatil, “ konštatuje Slafkovský.

Hráč kanadského Montrealu si nemyslí, že by sa jeho povolanie do reprezentácie malo spájať s problémami slovenského hokeja.

„Teraz je to na nich. Poznajú pravdu, všetci ju poznáme. Je to len o tom, či jej budú čeliť alebo sa pred ňou budú skrývať. Ako sa ku mne postavia a ako sa na mňa budú pozerať, je len ich voľba. Povedal som, čo som povedal, no stále chcem reprezentovať, hrať na olympiáde a o niečo zabojovať. To rozhodnutie však už nie je na mne,“ dodal.

(mja)


Tichá vojna taxikárov v Bratislave trvá už roky. Kým jedni uprednostňujú kvalitu a bezpečnosť pre cestujúcich, iné taxislužby si zakladajú na nízkych cenách a neustálej dostupnosti – ich mínusom sú však neskúsení a neoverení šoféri.
Prejsť na článok
Žaloba predsedu vlády Róberta Fica voči šéfredaktorovi portálu Aktuality.sk Petrovi Bárdymu a vydavateľstvu Ringier Slovakia Media, s. r. o., pôsobí v kontexte namietaných skutočností skutočne zvláštne. Premiérovi sa nepáči, že kniha obsahuje jeho fotografiu vyhotovenú v…
Prejsť na článok
V krajinách Európskej únie pribudne od nového roka povinnosť triediť textil. Mnohé samosprávy to robia teraz dobrovoľne, z vlastnej iniciatívy. Čoraz častejšie sa ozývajú hlasy niektorých starostov a primátorov, že na prípravu dostali málo času.
Prejsť na článok