Minister Ráž pri cyklotrase trošku pohryzkal. Najviac však zabrechali aktivisti

Kto očakával, že poslanci Smeru sa pri cyklotrase na Vajanského nábreží zaslúžia o jej zrušenie, ostal minulý týždeň sklamaný. Minister Ráž vraj našiel iba drobné porušenia. Možno však nenašiel odvahu.

Jozef Ráž Minister Ráž spolu s poslancom za Smer Jánom Mažgútom na tlačovej konferencii k cyklotrase na Vajanského nábreží. Foto: Jakub Kotian/TASR

Všetko nasvedčovalo tomu, že smeráci si svojvoľné vybudovanie cyklotrasy na bratislavskom nábreží Dunaja primátorom Matúšom Vallom vychutnajú a primátorovi znepríjemnia život. No nestalo sa tak. 

Minister Jozef Ráž sa po vykonaní štátneho odborného dohľadu nakoniec cyklotrasy nedotkne. Prekážajú mu len obrubníky, ktoré sú nebezpečné, a šírka vozovky pri cyklotrase, ktorá nespĺňa technické normy. Neuložil žiadnu pokutu a mestu na nápravu dal dostatok času. 


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.