Derby medzi Slovanom a Košicami sa pod holým nebom na Letenskej pláni v Prahe neuskutoční

Zimné hokejové hry sa v decembri v Prahe konať nebudú. Spoločnosť Ticketportal ukončila predaj vstupeniek a organizátori podujatia v pondelok popoludní priznali, že hľadajú nový termín. Ten je zatiaľ v nedohľadne.

HC Košice - HC Slovan Bratislava Ilustračný obrázok Foto: František Iván/TASR

Kým lístky na zápas Sparty Praha pod holým nebom s Kometou Brno a duel českých legiend proti svetovým legendám mizli, predaj vstupeniek na slovenskú a nemeckú najvyššiu ligu nešiel podľa predstáv.

„Rok 2024 bol doslova nabitý veľkými športovými podujatiami, čo sa v kombinácii s ekonomickým vyčerpaním spoločnosti a neskorým začiatkom marketingovej kampane odrazilo na predaji vstupeniek,“ priznáva Andrea Barsóny, konateľka usporiadateľskej spoločnosti Eniva.

„Podujatie bolo pripravené, ale stáli sme pred dôležitým rozhodnutím, či riskovať finančnú stratu, alebo výrazne znížiť náklady pri organizácii, čo sme nechceli urobiť, pretože chceme fanúšikom priniesť zážitok na najvyššej úrovni,“ dodala Barsónyová.

(mja)


Predseda NKÚ Ľubomír Andrassy v poslednom čase prišiel so závažnými správami týkajúcimi sa oblasti vodárenstva. Či sú tieto správy namieste Štandard zisťoval priamo u Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti, ktorá zareagovala na vyjadrenia.
Prejsť na článok
V Nitre to opäť vrie. Dôvodom je nové sídlo Nitrianskeho samosprávneho kraja. Župný poslanec a mediálny poradca primátora Henrich Varga kritizuje budúcu novú budovu Nitrianskeho samosprávneho kraja, za ktorú najskôr sám hlasoval, ba na magistráte…
Prejsť na článok
Okolo výstavby megabaterkárne v Šuranoch je opäť rušno. Tentoraz sa proti nej pustili politici z KDH. Zástupca investora oponuje a tvrdí, že všetko je v poriadku a nič protizákonné robiť nebudú. Sú totiž pod drobnohľadom…
Prejsť na článok
Atentát na premiéra Róberta Fica bol spočiatku klasifikovaný ako pokus o úkladnú vraždu. Prekvalifikovanie atentátu na teroristický útok zo strany prokuratúry bolo pomerne prekvapivé pre chýbajúci motív, na čo nedávno upozornil aj Najvyšší súd SR.…
Prejsť na článok