Čítať program je fest nuda, radšej si ho vypočujte

222355154975_819268342895979_7547276273876338317_n Foto: Richard Sulík/FB

S predvolebným programom je to ako s návodom na kávovar – neexistuje otravnejšia vec, ako ho čítať. Ale musíte ho mať, lebo inak filter neodvápnite.

Aj politické strany musia mať návod, ako chcú riadiť krajinu, a ak ho nemajú, skončí krajina v chaose, o čom sme sa mohli aktuálne presvedčiť. No a ideálne (a extrémne dôležité pre krajinu) je, ak sa voliči s týmto návodom, teda predvolebným programom, oboznámia. Kto chce doprava (SaS), kto chce doľava (všetci ostatní), kto vie, ako svoje sľuby realizovať a kto nevie.

Preto sme si položili otázku, čo vieme urobiť, aby náš program čítalo viac ľudí. Zistili sme, že dokopy nič. Prchal však vyhútal, že ak ľudia program nečítajú, budú ho možno počúvať. Oslovili sme teda skutočných profíkov v dabingu – Jozefa Vajdu a Zuzanu Karnasovú – a dohodli sa s nimi na primeranom honorári (2500 € každý), za ktorý nám počas niekoľkých dní v štúdiu narozprávali program.

Základnou črtou nášho programu je ekonomický rast. Lebo bez neho nebude nič – ani konsolidácia rozpočtu, ani udržanie výdavkov, ani nezvyšovanie daní. Navyše, s ekonomickým rastom budú rásť aj mzdy. Preto sa o to tak snažíme a preto je každý piaty bod v našom programe venovaný práve ekonomickému rastu. Tie body nájdete tu, ale len v písanej forme: SASKA je istota ekonomického rastu .pdf – Disk Google

A tie podcasty? Všetky nájdete na Spotify Kľúčový podcast pre Slovensko | Podcast on Spotify alebo na Apple soundcast.

Prajem príjemné počúvanie a šťastnú ruku vo voľbách.

Rubrika Hyde park slúži ako priestor pre publikovanie názorov, postojov a tém osobností z rôznych oblastí života a diania v spoločnosti. Texty nevyjadrujú názor redakcie. 


Ďalšie články